Posiada ponad 15 letnie doświadczenie w branży gastronomicznej. Od 4 lat jest właścicielem Klubu Sarp w Olsztynie. Skuteczny manager. Swoją szeroką wiedzę i bogate doświadczenie z zakresu zarządzania lokalami gastronomicznymi zdobywał będąc właścicielem Pubu Po Prostu, Revolver Rock Cafe, Galerii Pub, Clubu Niebo oraz Restauracji Kontrasty. Jako Manager związany był między innymi z Klubem Strefa 51, Flesz, Baszta oraz Havana Club. Do zarządzania jak i prowadzenia lokali gastronomicznych zawsze podchodzi z pasją oraz wyczuciem potrzeb gości. Podczas 15 letniego doświadczenia w prowadzeniu przedsiębiorstw gastronomicznych zdobył praktyczne umiejętności m.in. w zakresie prowadzenia lokalu, Food Costu, doboru menu, zarządzania i motywowania pracowników oraz dbałości o Gościa oraz poznał wiele metod zarządzania, które wdrażał i sprawdzał we własnych lokalach gastronomicznych. Dzięki szerokiej wiedzy, bogatemu doświadczeniu, otwartości na nowości, umiejętności obserwacji, znajomości trendów w gastronomii, umiejętnego korzystania z różnych metod zarządzania i łączenia ich, zarządza i pomaga zarządzać lokalami gastronomicznymi z sukcesem.