Jacek Sokołowski

Jacek Sokołowski

Członek Stowarzyszenia Barmanów Polskich. Od 2005 roku regularnie prowadzi szkolenia dla kelnerów i barmanów oraz techniki komunikacji społecznej.

Posiada ponad 30 letnie doświadczenie w branży gastronomicznej. Przeszedł przez wszystkie etapy pracy kelnerskiej. Po ukończeniu szkoły gastronomicznej rozpoczął staż, a następnie pracę w Olsztyńskim Novotelu w firmie Orbis, która słynęła w całym kraju z wysokiego standardu obsługi i znajomości savoir vivre. Następnie m.in. Park Hotel, Hotel Gołębiewski, praca na stanowisku Kierownika Sali i Kierownika Gastronomii w Hotelu Warmińskim, Kierownik Gastronomii w Hotel Masuria****Hotel&Spa, Kierownik Restauracji w Hotelu Krasicki w Lidzbarku Warmińskim oraz Kierownik Restauracji Stella.

Prowadził swoje lokale w Olsztynie SzafaPub, Boston Sport&Rock Pub oraz Caffe Glamour.